Konečně to zase vypuklo

11.04.2010 09:27

No tak můžu konstatovat, že jsme opět začali plnou parou vpřed makat. Nebyl to úplně ideální začátek, protože díra na plyn, který měl být už udělaný, nám přes zimu zapadala, takže znovu vyhazovat, ale naštěstí hned druhý den mistři přijeli a zapojili to do domu a o týden později dojeli až ke kotli. Mohli jsme to zaházet. Konečně.

No další srandou byla opěrná zeď na kterou jsme se vrhli v prosinci. Možná jsme to trochu uspěchali. Pak nás přerušila zima a za zeď nám napadala hlína, někde až po vršek, takže jsem měl opravdu radost. Místy, kde nebylo místo ani na ruku, tak to bylo vážně na ....... No ale dvě nebo tři odpoledne a bylo vyčištěno a rychle jsme to zasypali šutrem. No a brzo se bude pokračovat.

Takovou lepší prací, která jde vidět, je obkládání koupelny. Na to už jsme se taky těšili a jsme rádi že to taťkovi jde od ruky. Je prostě dobrej.

Pak se dělají takové menší práce - opravuju akryl kolem sádroše, kde popraskal. Penetruju stropy. Uklízí se, vysává se prach(jako ze země), pije se pivo, slivka, opírá se o lopatu a debatuje se.

No takže taková normální stavba.

Pár fotek přibylo so Zemních prací a přípojek a vznikla nová sekce Koupelna . Ještě v sekci Co se nám líbí přibyly obklady do kuchyně. A taky jsem aktualizoval pár cen, kdyby Vás to zajímalo.

—————

Zpět